Disclaimer The Florist webwinkel

The Florist besteedt veel tijd en aandacht om de inhoud op onze website zo accuraat mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg is het helaas altijd mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist wordt weergegeven. We bieden de op deze pagina's aangeboden informatie aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Tevens kan deze informatie op ieder willekeurig moment worden gewijzigd zonder voorafgaande mededeling van The Florist.

 

Alle getoonde prijzen in de webwinkel zijn onder voorbehoud van eventuele type- en/of programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten zal geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Tevens zal er geen overeenkomst tot stand komen op basis van dergelijke fouten.

 

Voor op de website getoonde externe links naar websites of diensten van derden kan The Florist nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Medische disclaimer

De informatie die op de gehele The Florist website wordt aangeboden kan in geen enkel geval worden beschouwd als een eventuele vervanging van een medisch consult of een behandeling bij een medisch bevoegde arts! 
 
Alle informatie over CBD olie is met grote zorgvuldigheid getracht samen te stellen. Ons streven is deze informatie up-to-date te houden. The Florist is echter nooit aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Onze producten wijn uitsluitend voor decoratie.